Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Kitchen Studio

 

Kitchen Studio


Våra kök är en möbel. När vi utformar kök är målet att köket skall bli en naturlig del av hemmet och vara i harmoni med andra möbler och inredning. Köket skall stå på egna ben, inte klamra sig fast på väggar eller fylla ett helt rum. Vi vill vända på idén om köket som en funktionell plats till ett möblerat rum att leva i. Men vi tummar aldrig på funktion, den finns alltid där utan att ta över.

 

 

Det finns inga gränser för hur våra kök kan utformas. Vi vill utmana idén om vad ett kök är utan att tumma på funktion och kvalitet. Eftersom alla våra kök byggs unikt för varje projekt finns det inga standarder i mått eller utformningar. Med hemmet som utgångspunkt skapar vi personliga kök helt anpassade efter de som skall leva med köket och de som kan komma att ta över det framöver.

 

 

Varje kök produceras lokalt av skickliga hantverkare hos Tre Sekel i Tibro. Den unika skickligheten hos möbelsnickarna används för att varje detalj av köket blir genomtänkt och köket tillverkas med ett hantverk som är ovanlig när det kommer till kökstillverkning. Varje kök tillverkas utifrån varje kunds unika mått och förutsättningar utan att det kostar extra. 

 

 

Processen


Det är ett stort beslut att bygga kök, både när det handlar om att byta ut ett kök eller att första gången planera ett kök i ett hus. Vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för dig, vara din guide och rådgivare för att förverkliga din köksdröm. De flesta projekt liknar varandra i de olika steg som projektet går igenom och där beslut behöver tas för att komma vidare.

Läs mer

 

RÖRSTRANDSGATAN
PROJECT S
PROJECT H
PROJECT STÄRKELSEFABRIKEN

Kontakta oss för att få veta mer.

Boka ett första möte för att utforska möjligheterna för just ditt köksprojekt.