Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…


Processen


Det är ett stort beslut att bygga kök, både när det handlar om att byta ut ett kök eller att första gången planera ett kök i ett hus. Vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för dig, vara din guide och rådgivare för att förverkliga din köksdröm. De flesta projekt liknar varandra i de olika steg som projektet går igenom och där beslut behöver tas för att komma vidare.

Så här ser ett vanligt, och ovanligt, projekt ofta ut:

1. Första kontakt


Ni har hittat oss och vill veta mer eller berätta om er dröm.
Ni kontaktar oss enklast här.
Lämna gärna en kort första beskrivning av ert projekt så att vi förstår hur vi kan hjälpa er.

Vi återkommer sedan till er för att ta konversationen vidare, ni kan då till exempel dela inspirationsbilder eller om ni själva gjort en skiss på en servett eller hur som helst. Det finns inga krav.

2. Uppstartsmöte


Första mötet sker digitalt eller fysiskt i vår studio. Vi går igenom era behov era önskemål, projektets omfattning och vi berättar mer om hur projektet kan läggas upp och hur vi kan hjälpa er att förverkliga projektet. Efter mötet samlar vi ihop allt som behövs för att kunna starta igång designprocessen så som mått, val av vitvaror etc

3. Design och presentation


Vi designar ert kök helt efter era önskemål och våra idéer, och det vi kommit överens om vid uppstartsmötet. Köket presenteras vid ett fysiskt eller digitalt möte i en samlad presentation med alla specifikationer, skisser där ni kan visualisera ert kök, tillsamman med offert. Här visar vi också förslag för en helhet från möbler till detaljer för att skapa en helhet i köksprojektet. Självklart gör vi efter detta justeringar för att ni skall få exakt det ni önskar.

4. Tillverkning och leverans 


När ni godkänt offert och design av ert kök startar tillverkningen och beställning av samtliga delar som köket innehåller som bänkskivor, blandare vitvaror etc. Tillverkningen tar ca 12 veckor och köken levereras sedan fullt monterade tillsammans med övriga delar av köket. Vi har självklart kontakter som vi förmedlar på montörer och hantverkare med det lilla extra som kan se till att köken får ”the finishing touch” på plats.

Kontakta oss för att få veta mer

Boka ett första möte för att utforska möjligheterna för just ditt köksprojekt.
Lämna gärna en kort första beskrivning av ert projekt så att vi förstår hur vi kan hjälpa er.


Artilleriet Kitchen Studio
Södra Larmgatan 2
411 36 Göteborg