Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

 

Artilleriet X Tre Sekel Kitchen 


Artilleriet X Tre Sekel Kitchen är designat utifrån idén om en möbel med ett köks funktionalitet. Ingenting är dolt, allt är äkta, med alla delar av konstruktionen synliga för användaren. Köket är taktilt och komponerat för att användas varje dag året runt. Materialen och ytorna är mycket noggrant utvalda, av högsta möjliga kvalitet, för att skapa kök som lever länge, åldras vackert och håller i generationer. 


Skåpramar, lådor och dörrar tillverkas av massivt trä. Eken behandlas genom rökning, eller kan väljas i andra färger som ljusoljad ek, danish oak och andra. De tål att slitas med värdighet. Lådorna är sammanfogade genom sinkning med inredning av bland annat Tärnsjö läder. Till köken väljer vi unika bänkskivor, de bästa vitvarorna, blandare och detaljer som kompletterar köket. 

 

 
ALLA KÖK ÄR LOKALT PRODUCERAD AV SKICKLIGA HANTVERKARE PÅ SNICKERIET TRE SEKEL I SVERIGE. PROJEKTET BÖRJAR MED ATT RUMmet mäts upp OCH vi GÅr iGENOM DINA BEHOV OCH FÖRUTSÄTTNINGAR. EFTER DET KOMMER VI ATT PRESENTERA EN KOMPLETT KÖKSPLAN MED PRISER, INKLUSIVE vitvaror OCH blandare M.m. 

 

Läs mer och boka ett första möte

 

Projects

Stärkelsefabriken
Project H
Project S