Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Artilleriet Kitchens

 

Artilleriets vision 


Artilleriets vision är att allt som fyller ett hem med skall vara vackert att se på, taktilt att ta på och med kvalitet för ett hållbart liv. Inredningen som omger dig skall ge livskvalitet och glädje varje dag. Köket är hemmets hjärta och för många hemmets vikigaste rum. Det är värt att all kärlek och kvalitet som någonsin går. 

 

 

Livstidskvalitet


Kök som håller lika länge som huset de står i. Hus byggs för att hålla i generationer, i grunden tycker vi att ett kök skall vara lika hållbart. Ett kök skall hålla länge, det skall kunna lagas, kompletteras och förändras med tiden. Våra kök bygger på traditionellt hantverk och generationer av kunskap och förfining.

 

 

Ovanlig hållbarhet


Det är väldigt enkelt, hållbarhet byggs av noga genomtänkta materialval. Vi har därför valt massivt trä i alla delar av våra kök. I våra kök finns inga metallådor, ingen plast, inga träfiberskivor, inga delar som behöver döljas bakom en fasad av fronter och täcksidor, det är ovanligt.

 

 

En standard, högsta möjliga.


Våra kök tillverkas från grunden med högsta kvalitet i alla delar som standard. Vi kompromissar inte i kvalitet och utförande. Vi väljer högsta kvalitet på trä, bästa kvalitet på beslag, bänkskivor, vitvaror och tillverkning av Sveriges skickligaste hantverkare.

 

 

Tre Sekel - inga genvägar till perfektion


Våra kök tillverkas från grunden hos Tre Sekel i Tibro. Hos Tre Sekel finns helt oöverträffade kunskaper av tillverkning av hantverksmöbler i trä och ett kunnande om kökstillverkning som få kan stoltsera med. Det ovanliga i att Tre Sekel både tillverkar hantverksmässiga möbler och kök bredvid varann gör dem helt unika. Och det visar sig att köken som lämnar fabriken är lika vackra att se på, sköna att ta på, och ergonomiska att använda som en perfekt tillverkad stol. I vår värld är köket en möbel och det finns inga genvägar till perfektion.

 

Artilleriet X
Tre Sekel Kitchen

A. Colori Kitchen

Kontakta oss för att få veta mer

Boka ett första möte för att utforska möjligheterna för just ditt köksprojekt.