Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Tassel 1 Pendant

Från 40 400 SEK

Beskrivning

Tassel 1 är en skulptural ljuspendel från Apparatus. Serien Tassel överför värmen och dekadensen hos en traditionell ljuskrona till koncisa, moderna lampskulpturer. Ljuset strålar ner från en mässingskupol och förstärks när det bryts genom den formblåsta glascylindern.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Aged Brass, Blackened Brass, Tarnished Silver, eller Oil-Rubbed Bronze med en formblåst glascylinder.
Mått
Diameter: 6,3 cm
Höjd på beställning: Minimum 56 cm.
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
8W dimbar LED-lampa ingår
2700 k
800 lumen per glödlampa
Lampans livslängd är ca 50 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av höjd och finish på metallen. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.