Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Talisman 1 Pendant

Från 46 000 SEK

Beskrivning

Talisman 1 takpendel består av ett uppradat arrangemang av halvädelstenar och påminner om de fina detaljer som återfinns på statyer i den antika staden Persepolis. Agat-, jaspis- eller jadepärlor genomborras av fint räfflade nålar som i sin tur är fästa på en läderbeklädd mässingsstruktur.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Aged Brass, Blackened Brass, Tarnished Silver och Oil-Rubbed Bronze. Välj mellan halvädelstenarna Agate, Desert Jasper, Jade, eller Vit Jade.
Mått
Diameter: 8 cm
Höjd på beställning, minimum 55 cm.
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
6W dimbar LED-lampa ingår
2500 K
480 lumen
Lampans livslängd är ca 30 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metall, höjd och pärlor. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.