Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Metronome Reading Lamp

Från 128 800 SEK

Beskrivning

Metronome läslampa med roterande arm från Apparatus. Metronome-serien är inspirerad av vågspelet mellan mått och balans hos det musikaliska instrumentet med samma namn. En patinerad mässingssfär är placerad ovanpå den koniska basen, som är handlindad i mocka för att skapa en taktil kontrast. En kanal på den fasta basen avslöjar en intim koppling mellan de två formerna.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Aged Brass, Blackened Brass, Tarnished Silver och Oil-Rubbed Bronze. Lampbasen är handlindad i mocka eller läder som går att få i en rad olika färger.
Mått
Längd roterande arm: 97 cm
Höjd: 112-152 cm
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
3W Dimbar LED-lampa ingår
2490 lumen
2500 K varmt ljus
Lampans livslängd är ca 30 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metall. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.