Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Cylinder Uplight

Från 27 200 SEK

Beskrivning

Uplight Cylinder är en riktningsbar bordslampa från Apparatus. Serien Cylinder är en kollektion av armaturer som lyfter upplevelsen av funktionell belysning, riktat ljus kommer från försänkta ljuspunkter placerade i minimalistiska cylinderformer. De strömlinjeformade strukturerna och den varierande skalan gör att lamporna kan monteras ensamma eller grupperas tillsammans. De fungerar både som primära och sekundära ljuskällor.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Blackened Brass, Aged Brass, Tarnished Silver, och Oil-Rubbed Bronze.
Mått
Diameter: 11 cm
Höjd: 29 cm
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
Dimbar LED-lampa ingår
500 lumen
2200 K varmt ljus
Lampans livslängd är ca 30 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metall. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.