Oyster Knife
Oyster Knife

Oyster Knife

Alessi
360 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Finns i lager
PRODUKTINFORMATION:

Doriana och Massimiliano Fuksas berikar familjen "Colombina Collection" med en besticksserie som är utformad för skaldjursälskare. Utvecklad med konsultation av Alberto Gozzi, är "Colombina Fish" ett komplett sortiment av bestick som är perfekt för servering och för att avnjuta fiskrätter.
Handtagen på varje bestick har en speciell struktur som är inspirerad av fjällen på en fisk: ett stimulerande mönster som tydligt anger syftet med det här besticken. "Colombina fish” är en uppsättning bestick med 11 delar. Fisk-gaffel, kniv och sked för dukning, tillsammans med lika traditionell gaffel, kniv och sked för att servera fisken med. Serien innehåller även ostron- och skaldjursgaffel, smörkniv, kaviarsked, skaldjursknäckare och gaffel.

Mått:
4,2cm x 16 cm x 5,3 cm

Material:
Rostfritt stål