Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Spreaderlight LED - Brushed Chrome Plated Brass

9 940 SEK8 946 SEK

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 8 946 SEK
Laddar…
Beskrivning

Spreaderlight ingår i en ikonisk samling av autentiska och sofistikerade armaturer, gjorda av råa material. Med inspiration från det marina, har man tagit vara på den hantverksmässiga karaktären och formgivit lampor där enkelhet möter funktion. Lamporna har en tidlös design och materialval ger armaturerna ett harmoniskt uttryck och en stämningsfull ljuskälla.

Specifikation
Material
Borstad krom
Mått
Bredd: 8 cm
Höjd: 13 cm
Specifications
Rekommenderad ljuskälla: LED Soraa Vivid 12V MR16 GU5,3 CRI 95 3000K 9W 36°
Ljuskälla ingår.

Tack vare de robusta materialen är armaturerna lämpliga som utomhusbelysning i alla väderförhållanden. Armaturen är resistent mot havssalt, och passar utmärkt som belysning vid kustområden.
Varumärket

 

Tekna

 

Tekna är ett välrenommerat varumärke inom belysning som erbjuder exklusiva och högkvalitativa armaturer för både inomhus- och utomhusbruk. Med en stark förankring i Belgien har Tekna etablerat sig som en ledande aktör inom design och tillverkning av belysningsprodukter.

Teknas armaturer kännetecknas av deras tidlösa och eleganta design, som kombineras med noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Varje armatur är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och förfining, vilket resulterar i produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.