Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Signal Y Ceiling

Från 88 800 SEK

Beskrivning

Signal Y taklampa från Apparatus utstrålar ljus genom de koncentriska cirklarna på skärmen i pressglas, med en design som påminner om satellitens arkitektur. Serien Signal präglas av rytmer av kod artikulerade i prickarna och antennerna som fint omger mässingskroppen. Armaturerna skapar mjuka ljusgradienter, som påminner om den tysta kommunikationen från en satellit som sänder ut vågor i etern.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Armaturen går att få i Aged Brass, Blackened Brass, Tarnished Silver eller Oil-Rubbed Bronze. Välj mellan skärm i formpressat klarglas eller rökt glas.
Mått
Small: H 33 cm, Diameter 44 cm
Large: H 38 cm, Diameter 58 cm
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
15W dimbar LED-lampa ingår
1320 lumen
Lampans livslängd är ca 50 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metallen. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.