No.02
No.02
No.02
No.02
< >
No.02 No.02 No.02 No.02

No.02

Cappelen Dimyr
Från: 19 800 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

No. 02 är en dekorativ handknuten matta med ett mjukt och organiska mönstret som resulterar en levande matta. Mattan är tillverkad i naturlig och oblekt naturvit Nyzeeländsk ull. Ytterkanten med långa fransar ramar in mattan på ett konstnärligt sätt.

Material
100% Nyzeeländsk ull

Mått
220 x 280 cm
280 x 360 cm

Övrigt:
Små variationer i färg och detaljer är resultatet av den handgjorda processen. Viss fällning är normalt för nya mattor och kommer att avta med över tid och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, använd dammsugare för att hålla ren från smuts och damm. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.

Cappelen Dimyr mattor är tillverkade i Indien för hand genom traditionella tekniker av skickliga hantverkare, i fabriker certifierade av Good Weave Certification och Care & Fair.

Mattor

Filter loading...