Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Quay Light 45° - Copper - Clear Glass

8 500 SEK7 650 SEK

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 7 650 SEK
Laddar…
Beskrivning

Quay Light ingår i en ikonisk samling av autentiska och sofistikerade armaturer, gjorda av råa material. Med inspiration från det marina, har man tagit vara på den hantverksmässiga karaktären och formgivit lampor där enkelhet möter funktion. Lamporna har en tidlös design och materialval ger armaturerna ett harmoniskt uttryck och en stämningsfull ljuskälla.

Specifikation
Material
Koppar, klarglas
Mått
Bredd: 31 cm
Höjd: 36 cm
Djup: 45 cm
Specifikationer
Rekommenderad ljuskälla: 1 x E27 Dimbar LED 2700K
Ljuskälla ingår
Tack vare de robusta materialen är armaturerna lämpliga som utomhusbelysning i alla väderförhållanden. Armaturen är resistent mot havssalt, och passar utmärkt som belysning vid kustområden.

Varumärket

 

Tekna

 

Tekna är ett välrenommerat varumärke inom belysning som erbjuder exklusiva och högkvalitativa armaturer för både inomhus- och utomhusbruk. Med en stark förankring i Belgien har Tekna etablerat sig som en ledande aktör inom design och tillverkning av belysningsprodukter.

Teknas armaturer kännetecknas av deras tidlösa och eleganta design, som kombineras med noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Varje armatur är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och förfining, vilket resulterar i produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.