N-BS01 Barstool High - Oak
N-BS01 Barstool High - Oak
< >
N-BS01 Barstool High - OakN-BS01 Barstool High - Oak

N-BS01 Barstool High - Oak

Karimoku Case Study
10 175 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
PRODUKTINFORMATION:

N-BS01 är en vidareutveckling av matstolen N-DC01, som barstol i ett enklare uttryck. Barstolen är lätt och funktionell med ett bekvämt ryggstöd. Det genuina och mjuka trät ger en varm och inbjudande känsla.

Material:
Ek

Mått:
B: 46,5 cm, D: 49 cm, H: 99 cm, SH: 76,5 cm

Om kollektionen
Som en del av ’Kinuta Colection’, ett sammarbete mellan det japanska arkitekthuset Keiji Ashizawa Design och danska Norm Architects, har man skapat en uppsättning specialdesignade möbler med naturen som referens. Ett försök att bjuda in naturen så mycket som möjligt - både genom formspråk såväl som genom materialkompositioner.

Övrigt:
N-BS01 går att få med klädd sits i olika läder och tyger. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.