Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…
Sep 16, 2022

Introducing Tekna Lighting

Bakom varje framgångsrikt varumärke finns ett starkt team. Den välkända armaturtillverkaren Tekna grundades i början av 1990-talet och blev omedelbar succé, tack vare sin raffinerade och eleganta design. De tidlösa och innovativa armaturerna gjorde Tekna till en riktig pionjär inom belysningsvärlden. Fram till idag gör föreningen av högkvalitativa material och finish tillsammans med karaktärsfull och exklusiv design Tekna till ett uppskattat varumärke över hela världen.

HANDMADE ORIGINALS

Tekna utmärker sig för sin unika kombination av hantverksmetoder och belysningens tidlösa karaktär. Alla Teknas lampor designas, tillverkas och monteras för hand i Belgien. De genuina materialen ger lamporna en omedelbar och ren skönhet. Armaturerna är huvudsakligen gjorda i mässing, ett värdefullt material med unika egenskaper som lämpar sig perfekt för smide. Andra material som brons, koppar, aluminium och glas är också viktiga i produktionen. Materialet, tillsammans med kunskapen hos passionerade och skickliga hantverkare som lägger största möjliga omsorg och finess i sitt skapande, gör att produkterna kan garantera högsta kvalitet. Produktionen drivs av att göra design till verklighet genom traditonella hantverkstekniker som ger ett personligt avtryck och prägel på slutprodukten, något som gör varje lampa unik.

Teknas eklektiska förhållningssätt - som kombinerar traditionella metoder med tidlös karaktär - är ett framgångsrikt recept där resultatet är lampor som utstrålar enkelhet, funktionalitet och elegans. Minimalistisk och utåtriktad -närvarande, men inte påträngande. Den starka passionen för hantverk är det som förvandlar råvarorna till en funktionell och estetisk belysning som håller över tid, lika njutbar idag som imorgon. Teknas autentiska och minimalistiska armatur av belgisk design, skapad av erfarna och proffesionella hantverkare gör Tekna till ett varumärke internationellt uppskattat.

 

“IN THE RIGHT LIGHT, AT THE RIGHT TIME, EVERYTHING IS EXTRAORDINARY.”

- Aaron Rose

SHOP BRAND
View all
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer