Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…
Jun 17, 2022

Introducing Blasco

Blasco skapar unika möbler att förälska sig i, designade och producerade i Madrid, Spanien. Varumärket grundades 1945 av de två bröderna Pedro och Rafael Blasco, som började sin resa i branschen i en liten möbelverkstad i en stad nordväst om Madrid. Sedan dess har Blasco blivit ett riktmärke inom inredning för sina stoppade möbler som hyllas för deras skönhet, enkelhet, kvalitet och komfort. Blasco tillverkar ikoniska möbler som håller hela livet, vissa modeller inspirerade av former och koncept med många års historia, som överskrider dagens mode och trender.

Möblerna är tillverkade av noggrant utvalda material, ädla träslag, stål, naturfibrer, latex eller dun, vilket möjliggör höga kvalitetsstandarder. Med komfort i åtanke har Blasco specialister som lägger ner sin själ på att analysera proportionerna till perfektion. Resultatet är exceptionellt bekväma möbler som erbjuder en fantastisk sittupplevelse. Den avtagbara klädseln är en funktionell finess som erbjuder möbler som är enkla att underhålla och möjligheten att förändra utseendet på din möbel efter säsong.


Designprocessen är en noggrann och konstnärlig resa där både komfort och skönhet beaktas. Alla produkter har sin egen identitet och utmärker sig för sin form, tidlöshet och höga kvalitet. Blasco har duktiga hantverkare med färdigheter och fingerfärdighet som förvärvats under många år av erfarenhet. Under produktionsprocessen förvandlar de Blascos idéer till konstverk tack vare deras utomordentliga behärskning av hantverket. När man tillverkar kvalitetsprodukter och medvetna produkter håller de hela livet.

 

Blasco möjliggör möbler med skräddarsydda egenskaper för dina unika behov. De flesta produkter kan anpassas efter dina önskemål för mått och tyger, utan att produktens utseende, stil och design påverkas. De alternativ som erbjuds bibehåller produktens skönhet. Med olika kombinationer av längder och djup, antal lösa kuddar, träslag och ytbehandlingar är det lätt att hitta den perfekta soffan just för dig.

 

Shop Brand
View all