Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Haller 110 - Gold Yellow

16 890 SEK

Laddar…
Beskrivning

Minimalistisk design och maximal funktion har gjort USM Haller till en modern klassiker, fortfarande tidlös mer än 45 år efter det att den först introducerades. Det grundläggande byggelementet i USM Modular Furniture Haller är en förkromad mässingskula. Förkromade stålrör kopplas till kulan för att bilda en stabil ram där de pulverlackerade metallpanelerna och interna lådelementen monteras. Haller 110 är en låg modul med två förvaringsenheter och praktiska hjul.

Specifikation
Material
Paneler: metall, pulverlackerad
Struktur: stål, förkromad
Boll: mässing, förkromad
Mått
Bredd: 152 cm
Höjd: 43 cm
Djup: 37 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Vill du designa ditt eget USM-system?
USM: s interaktiva 3D-konfigurator ger dig kraften att designa din idealiska förvarings- och displayinredning, från en enda skänk till ett hyllsystem som fyller en hel vägg. Experimentera med olika former och storlekar, anpassningsbara funktioner som lådor och utdragbara displayhyllor och vilken blandning som helst av 14 USM-färger.

Testa själv