Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Twenty-Five Work Table

Från 70 870 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i valnöt, ek eller ask i en rad olika ytbehandlingar med kabelskydd i ett urval av Carrara-marmor, Rosa Negrais-marmor, Black Marquina-marmor eller Ataija Creme-kalksten.
Mått
Bredd: 180 cm
Djup: 109 cm
Höjd: 73 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Twenty-Five Work Table har ingen fram- och baksida vilket erbjuder flexibla sittplatser. Inspirerad av Charlotte Perriands arbete med den organiska formen, har skrivbordet i massivt trä designats för att bli en center-piece i rummet med dess välkomnande form och taktila detaljer. Bordet har en tjock bordsskiva med massiva träben och en subtilt utskuren detalj som visar upp materialets skönhet. Twenty-Five Desks kabelhanteringssystem har ett kontrasterande hölje tillverkat i marmor och borstad mässing. Arbetsbordet är lämpligt för upp till fyra personer.

Twenty-Five Collection av De La Espada Atelier är en sammanhållen kollektion av detaljerade, mångsidiga och taktila möbler. Möblerna är tillverkade i massivt trä och hämtar inspiration från 1930-talets designers, som Axel Einar Hjorth och Charlotte Perriand, Dieter Rams och Shakers.