Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Alpha Coffee Table by Anthony Guerrée

Från 48 930 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i valnöt, ek eller ask med en rad olika ytbehandlingar. Bordsskivan i målad HDF finns i ett stort utbud av färger med en matt eller blank finish.
Mått
Large: B121 x D63,5 x H35 cm
Grande: B160 x D76 x H35 cm
Square: B120 x D120 x H35 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Alpha Coffee Table designat av Anthony Guerrée för De La Espada har en smal siluett och är en hyllning till den ljusaste stjärnan i en stjärnkonstellation. Tillverkat i massivt trä med en bordsskiva i högblankt eller matt lack, designat för att stå i grupp med Side Table eller självständigt.

Kollektionen av Anthony Guerrée för De La Espada är en modern möbelserie som kännetecknas av dess anpassningsförmåga, funktionalitet och skulpturala stil. En kollektion som berättar en historia där astronomi och geometri möts och som är designad för att förmedla känslor. Precis som med skulpturer, är möblerna tänkta att upptäckas från alla olika vinklar.