Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Folding Ribbon Rug - Burgundy - 250 x 350 cm

24 950 SEK

Laddar…
Beskrivning

Mattan Folding Ribbon från Nordic Knot är en del av den andra kollektionen mattor i samarbete med den Londonbaserade designduot Campbell-Rey. Kollektionen presenterar ikoniska mönster inspirerade av trädgårdens designhistoria i färgstarka nyanser, en fängslande kombination av färg och dekorativa känsla med återhållsamheten från nordisk nyklassicism. Mattorna är tillverkade av mjuk och hållbar nyzeeländsk ull.

Folding Ribbon är en modern återtolkning av de band och girlander som var karaktäristiska för den gustavianska inredningen på 1700-talet. Här skapar det djärva rubinröda en kontrast mot de skarpa, rödbruna vecken i ett fängslande trompe l'oeil mönster.

Campbell Rey-kollektionen är handgjord i en begränsad upplaga, med ett fåtal mattor tillgängliga i varje storlek.

Specifikation
Material
Nyzeeländsk ull
Mått
250x350 cm
Övrigt
Normalt sätt fäller nya mattor, något som kommer att avta med tiden och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, dammsug din matta för att hålla ren från smuts och damm. Dammsug på låg effekt och använd endast ett platt munstycke. Torka omedelbart bort eventuella fläckar med en ren, ofärgad trasa utan att gnugga. Undvik att använda starka kemikalier, eftersom de kan orsaka missfärgning av mattan. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.