Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Epic Dining Table - White Travertine – Ø130

72 990 SEK

Beskrivning

GamFratesi designade det episka matbordet för GUBI som en skulpturell möbel inspirerat av grekiska kolumnenoch romersk arkitektur och uppkallat efter de episka dikterna från forntiden. Tillverkad i Italien av travertinsten, den monolitiska formen betonar stenens material, dess naturliga skönhet och den livliga strukturen i dess unika patina - där en ny detalj kan upptäckas med varje användning. Det kommer att göra ett rum mer intressant vart det än står.

Inspirerat av historiska exempel på travertinkonstruktioner som Colosseum och Peterskyrkan i Rom och 1970-talets återupplivning av materialet i södra Europa kombinerar bordet två enkla geometriska former, cirkeln och hexagon, med hänvisningar till den klassiska grekiska kolumnen .

Stenalternativ i neutralt vitt eller färgrikt bränt rött skapar vardera en fokuspunkt med olika intensitet, vilket ger personlighet till privata miljöer och naturlighet samt taktilitet i offentliga inre utrymmen. De olika höjderna och diametrarna inom Epic Table-serien innebär att ett enda monokromatiskt bord kan stå ensamt eller kombineras i dynamiska kluster av varierande höjd och färg.

Specifikation
Mått:
Ø 130 cm
Material:
Trevartine