Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Prisgaranti
 

Vi strävar alltid efter att erbjuda ett konkurrenskraftigt pris så att du alltid känner dig säker på att du gör rättvisa och anständiga affärer med oss. Priserna kan också ibland variera beroende på aktuella kampanjener och deras start och slut datum. Produkter på kampanj är märkta med överstruket ordinarie pris och ett nedsatt pris.

Priser online anges i SEK. Artilleriet förbehåller sig rätten att vid behov uppdatera priser på artilleriet.se. Artilleriet ansvarar inte för eventuella valutaförändringar eller växelkurser som uppstår när din betalning görs i annan valuta än SEK. Priser utanför EU inkluderar inte moms.

 

PRISMATCHNING

Hittar du ett lägre pris på en produkt från ett annat företag kan du kontakta oss för att göra en prismatchning. Kontakta vår kundtjänst med information i form av en giltig offert eller en länk till någon annans hemsida. Vi kan matcha priset om det gäller produkten i samma design och med samma leveransmöjligheter. Vi matchar priset inklusive frakt. Det gäller att annan auktoriserad säljare säljer varan och att varan inte ingår i en realisation eller lagersanering.
 
För att använda en prismatchning, kontakta vår kundtjänst på info@artilleriet.se för att lägga din beställning.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer