Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Karriär
 

TILLGÄNGLIGA POSITIONER


Content and Social Media Specialist
Är du en driven, passionerad och kompetent kreatör som söker en roll med frihet och ansvar på ett bolag där din insats är en nyckel för framgång? Har du ett starkt kreativt sinne och vill omge dig med drivna och passionerade kollegor i en inspirerande miljö och bransch? Artilleriet söker nu en Content & Social Media Specialist som skapar innehåll och historier som engagerar och driver bolagets varumärke framåt. Välkommen med din ansökan!   

Om rollen
Artilleriet har skapat en tydlig varumärkesidentitet sedan start där de rör sig sömlöst mellan en inspirerande och sofistikerad estetik. Artilleriet söker en kreatör som kan hjälpa dem upprätthålla och utveckla deras visuella känsla i deras digitala kanaler och skapa historier som berör. I rollen som Content & Social Media Specialist blir du ett viktigt tillskott för marknad och e-handels teamet samt för bolagets fortsatta expansion. Du rapporterar till E-Commerce Manager och kommer bland annat arbeta med följande uppgifter;

- Ansvar över planering, uppföljning och utveckling av marknadsföringsaktiviteter utifrån marknadsplan
- Strategiskt och kreativt ansvar, utveckling och dagligt arbete med sociala medier kanaler/konton - poster, kommentarer, svar etc
- Planera och samordna content-produktion utifrån marknadsplan - till sociala kanaler, journal, nyhetsbrev och startsida, med hjälp av material från leverantörer samt egen produktion
- Skapa kreativt innehåll i framkant som bygger varumärke och driver försäljning
- Framtagning av strategi och löpande arbete med influencers för marknadsföring / försäljning
- Skapa säljande nyhetsbrev utifrån marknadsplan baserat på inspirerande copy och content
- Kontakt med press och utveckling av pr-aktiviteter, utlån samt löpande förse press med material

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du jobbat några år med liknande uppdrag och har därför med dig både praktisk erfarenhet och gedigen kompetens, gärna från e-handel med fokus på digital marknadsföring och i synnerhet inom content och SoMe. Som person har du en stark kreativ ådra och uttalad känsla för bild och form. Du är fylld av idéer kring utveckling av marknadsföring, varumärkesbyggande, content och sociala medier. Vi ser gärna att din kreativa sida har en analytisk och strategisk mindset och uppskattar att mäta resultat. Du arbetar mot uppsatta mål genom analys med hjälp av relevanta KPI:er. För att passa i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för inredning och det är meriterande om du arbetat inom branschen. Du kommer in i en snabbrörlig och resultatfokuserad organisation där det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och många projekt igång parallellt. Övriga önskvärda erfarenheter/kunskaper;

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Utmärkt skriftliga och verbala kommunikationsförmågor i både svenska och engelska
- Kunskap om alla sociala nätverksplattformar
- Arbeta självständigt i Photoshop och ev. andra kreativa program

Artilleriet erbjuder
Du ansluter till ett snabbfotat, modernt och entreprenörsdrivet bolag i kreativa lokaler i centrala Göteborg där du ges stora möjligheter att vara med och påverka ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta utveckling.  

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Göteborg och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Skicka ansökan till

Ansök här!

______________________


E-commerce Content Assistant 

Som E-commerse Content Assistant  spelar du en viktig roll i ett team för att stärka Artilleriets digitala närvaro och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga.

Vi söker dig med rätt erfarenhet, du har ett brinnande inredningsintresse och god branschkännedom. Du är strukturerad, kommunikativ och van vid att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter och vågar ta för dig i din roll.

Arbetsuppgifter 
Genom löpande optimering och uppdatering av det digitala innehållet kommer du få möjlighet att arbeta med genomförande och utveckling av de olika digitala kanalerna för att erbjuda Artilleriets besökare och kunder bästa möjliga digitala kundupplevelse.

Exempel på arbetsuppgifter; 
- Arbeta med det digitala innehållet för Artilleriets digitala närvaro
- Göra ändringar i texter, bilder
- Skapa och publicera produkter digitalt 

Vi söker dig som
- Har god förståelse för digital marknadsföring
- Har lätt att formlera dig i text på svenska och engelska 
- Har god vana av bildhantering 
- Har relevant utbildning 
- Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Tidigare erfarenhet av digital försäljning av inredning är meriterande
- Om du dessutom har erfarenhet av att bygga hemsidor är det meriterande.

Mötet med Artilleriet skall vara imponerande och inspirerande oavsett hur du möter oss, i våra butiker, på sociala medier, via vår kundtjänst eller som webshopkund. För oss är kundupplevelsen viktigast och vi strävar efter inspiration och service utöver det vanliga. Vi vill gå vår egen väg, uppfattas som prestigelösa, och med en egen idé om vad inredning och design kan vara.

Skicka ansökan till
work@artilleriet.se
Märk ditt mail, E-commerse Content Assistant

Tjänsten är Vikariat 1 år, med goda möjligheter till förlängning
Omgående anställning 

______________________


Interior Designer
Artilleriet söker en strukturerad, erfaren inredare med god inredningsförmåga och med erfarenhet att rita och designa kök för individuella projekt. 

Du utgår ifrån vår butik på Magasinsgatan, där träffar du våra kunder och hjälper dem att förverkliga sina drömprojekt. Du ansvarar för att driva in nya kunder till projekt  samt befintliga kunder. Där ingår allt från första kontakten tills att projektet är levererat, installerat.

I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, bereda ordrar, kundkontakt, presentation, design av inredningar samt uppföljning av projekt. Du kommer specifikt att arbeta med att rita kök för våra kunder och projekt samt utveckla försäljningen av kök och andra inredningsprojekt. Du ansvarar själv för all kontakt med kunder och leverantörer under processens gång. Du arbetar i nära kontakt med vår Studio och säljarna i butikerna. 

För att lyckas har du en stor erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare och drivs av att träffa människor och skapa långsiktiga relationer. Du har stort intresse och en känsla för design, färg och form. Meriterande är att du också har en viss teknisk läggning för att kunna förutse och föreslå lösningar som är den bästa för kunden och inte alltid på det traditionella viset. 

Att arbeta som Interior Designer på Artilleriet är en varierande, spännande och framförallt helt avgörande roll för vår fortsatta framgång. Försäljning hos oss innebär att finnas där för kunden, att vara aktiv i kundmötet, fokusera på att skapa en inspirerande kundupplevelse och en personlig helhetsförsäljning.
Du kommer dagligen att arbeta tillsammans mot gemensamma mål samt utveckla och motivera för att förbättra butikerna och vår Studio avdelning. 

Vi söker dig som
- Har minst tre års erfarenhet av att arbeta med inredningsprojekt.
- Har kunskap att rita kök ifrån grunden med varierande omfattning
- Kan påvisa att du varit en framgångsrik säljare av high-end service från ett starkt livsstilsvarumärke
- Är självgående, strukturerad och lösningsorienterat. 
- Har textil och möbelkunskap och ett brinnande intresse för design. 

Meriterande
- Erfarenhet av affärssystemen Sitoo och Centra
-  Har kunskap kring köksprodukter och tidigare försäljning utav kök.
- Har kunskap i rit programmet Winner eller CAD-program

Ovanstående egenskaper och erfarenheter är viktiga för tjänsten men viktigaste är att du har en positiv grundsyn, du är utåtriktad och gillar att arbeta själv men också i team . Du har ett inre driv, är utåtriktad, nyfiken, uthållig och smidig i kundmötet då du kommer att få skapa relationer med alla typer av kunder. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur.

Skicka ansökan till
work@artilleriet.se
Märk ditt mail, Interior Designer

Tjänsten är heltid.

______________________


Sales Associate

Artilleriet söker en Sales Associate till vårt team i Göteborg. 
Som Sales Associate kommer du att fungera som ambassadör för Artilleriet och arbeta i våra butiker på Magsinsgatan för att driva affärerna i alla aspekter, från försäljning till varumärkesbyggnad. 
Du kommer att arbeta nära våra kunder och ge utmärkt service och bygga långsiktiga relationer. 

- Leverera suverän service till våra kunder
- Skapa och upprätthålla långsiktiga relationer 
- Arbeta individuellt
 och som en del av ett team för att nå försäljningsmål 
- Agera som ambassadör för Artilleriet 
- Planera och genomföra daglig butiksdrift 
- Planera och verkställa effektiva arbetsflöden individuellt och som en del av ett team 
- Arbeta mot företagets standarder och mål 

Har tidigare erfarenhet av high-end service från ett starkt livsstilsvarumärke

Vi söker dig som
- Brinner för inredning, kommunikation och berättande 
- Är driven och resultatinriktad  
- Kan multitaska och lösa problem smidigt
- Är strukturerad och välorganiserad
- Har ett öppet tänk
- Är social och utåtriktad med stort intresse för människor 
- Är nyfiken på att förstå kundens behov 
- Kan arbeta efter ett flexibelt schema, gärna kvällar och helger

Skicka ansökan till
work@artilleriet.se
Märk ditt mail, Sales Associate

Tjänsten är heltid.

______________________

 

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med positiva människor som delar vår passion för inredning. Har du kunskaper och egenskaper som du tror intresserar oss – skicka ett mail till work@artilleriet.se

Vi får många ansökningar och kan därför inte lova att kontakta dig personligen, återkommer om vi har en anställning att erbjuda dig.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer