Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Climbing Vine Rug - Olive - 200 x 300 cm

16 950 SEK

Laddar…
Beskrivning

Mattan Climbing Vine från Nordic Knot är en del av den andra kollektionen mattor i samarbete med den Londonbaserade designduot Campbell-Rey. Kollektionen presenterar ikoniska mönster inspirerade av trädgårdens designhistoria i färgstarka nyanser, en fängslande kombination av färg och dekorativa känsla med återhållsamheten från nordisk nyklassicism. Mattorna är tillverkade av mjuk och hållbar nyzeeländsk ull.

Climbing Vine är en modern tolkning av ett klassiskt motiv. Ett frodigt lövverk, dramatiskt och grafiskt i sin kontur, slingrar sig längs kanterna av en frodig, olivgrön bakgrund.

Campbell Rey-kollektionen är handgjord i en begränsad upplaga, med ett fåtal mattor tillgängliga i varje storlek.

Specifikation
Material
Nyzeeländsk ull
Mått
200 x 300 cm
Övrigt
Normalt sätt fäller nya mattor, något som kommer att avta med tiden och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, dammsug din matta för att hålla ren från smuts och damm. Dammsug på låg effekt och använd endast ett platt munstycke. Torka omedelbart bort eventuella fläckar med en ren, ofärgad trasa utan att gnugga. Undvik att använda starka kemikalier, eftersom de kan orsaka missfärgning av mattan. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.