Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Butterfield Floor - Distressed Brass

81 570 SEK

Laddar…
Beskrivning

Butterfield ingår i en samling unika lampor med fokus på design av både originell och stämningsfull karaktär. Genom att kombinera anmärkningsvärd design och material av hög kvalitet har Tekna skapat iögonfallande armatur. Inspirationen är hämtad från 20-talets Art Deco med sin konstnärliga, geometriska och exklusiva prägel förenat med dagens ideal. Samlingen bjuder in till att uppleva kombinationen av olika materialval och innovativa mönster med vackra accenter.

Specifikation
Material
Mässing distressed, frostat glas
Mått
Höjd: 130 cm
Bredd: 21 cm
Djup: 41 cm
Sladdlängd: 200 cm
Övrigt
Rekommenderad ljuskälla: 2 x Dimbar LED E14 230V Deco Tubular Long 4W 2200K
Ljuskälla ingår.
Varumärket

 

Tekna

 

Tekna är ett välrenommerat varumärke inom belysning som erbjuder exklusiva och högkvalitativa armaturer för både inomhus- och utomhusbruk. Med en stark förankring i Belgien har Tekna etablerat sig som en ledande aktör inom design och tillverkning av belysningsprodukter.

Teknas armaturer kännetecknas av deras tidlösa och eleganta design, som kombineras med noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Varje armatur är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och förfining, vilket resulterar i produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.