Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Mobile Chandelier 13

246 450 SEK

Beskrivning

Den nya ”Mobile Chandelier” är en utveckling av den ursprungliga serien (Mobile Chandelier 1) som introducerade kurvor till ett befintligt avskalat och linjärt designspråk. Alla delar i taklampan är perfekt avvägda för att skapa en perfekt symmetriskt balans.

Specifikation
Material:
Svart patinerad mässing, munblåst oplinglas
Mått:
Längden beställs efter dina behov. Vid beställning så kontaktar vi er för mått, B: 192,5 cm
Michael Anastassiades
Michael Anastassiades öppnade sin studio 1994 med en önskan om att utforska samtida kultur, uttryck och estetik genom en kombination av produkter, möbler och fysiska miljöer. Anastassiades kan placeras någonstans mellan konst och design och hans arbete strävar efter att främja en dialog, deltagande samt interaktion. Han skapar produkter som är minimalistiska, utilitaristiska och mondäna samtidigt som de uttrycker ett liv som kan vara framstå som oväntat. Anastassiades verk visas bland annat på permanenta utställningar vid Konstmuseet i New York, Victoria & Albert Museum i London, the Craft Council i London, the FRAC Centre i New Orleans, Frankrike och the MAK i Wien.
Varumärket
Michael Anastassiades - London baserat, specialiserat på designlampor i hög kvalité. Taklampor, vägglampor, bordslampor m.m.