Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Edre Sofa - Classic Linen - Dark Stained

43 280 SEK

Beskrivning

Soffan Edre från Ferm Living är både bekväm och vacker och hämtar inspiration från fluffiga täcken som fransmännen kallar "Édredon". Den är tillverkad av massiv furu och har breda armstöd, inspirerade av brutalismen, som också fungerar som funktionella hyllor och skapar det perfekta utrymmet för dig att visa dina favoritböcker och föremål eller för att placera din kaffekopp medan du tar en dagsvila. Soffan har en klädsel i 100 % europeiskt linne som får dig att längta efter lugna, avkopplande stunder. Placera soffan i ditt vardagsrum eller i ditt gästrum där den kan fungera som en bekväm säng för övernattande gäster.

Specifikation
Material
Stomme i FSC™-certifierad massiv furu, mörkbetsad och bestruken med klarlack. Yttertyg i 100% linne och inneröverdrag i 100% bomull. Sitsen har en fyllning av återvunnen polyester och skum.
Mått
Bredd: 240 cm
Höjd: 85 cm
Djup: 90 cm
Sitthöjd: 42 cm
Övrigt
Dammsug ofta på medium effekt. Ta bort våta fläckar genom att dutta med en luddfri fuktig trasa eller urvriden svamp. För grundlig rengöring, ta av tyget och handtvätta eller lämna in till kemtvätt.