Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Izar Dining Table by Anthony Guerrée

Från 125 950 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i valnöt, ek eller ask i en rad olika ytbehandlingar. Detaljer i målad HDF i en rad färger med en matt eller högblank finish.
Dimensions
Medium: B250 x D110 x H74 cm
Large: B310 x D110 x H74 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Izar Dining Table är designat av Anthony Guerrée för De La Espada och är inspirerat av binärstjärnan i norra stjärnbilden Boötes. Ett skulpturalt matbord tillverkat i massivt trä med detaljer i högblankt lackat trä som erbjuder ett elegant möte mellan två kontrasterande material. De två asymmetriska benen tillför en speciell rytm till helhetsintrycket.

Kollektionen av Anthony Guerrée för De La Espada är en modern möbelserie som kännetecknas av dess anpassningsförmåga, funktionalitet och skulpturala stil. En kollektion som berättar en historia där astronomi och geometri möts och som är designad för att förmedla känslor. Precis som med skulpturer, är möblerna tänkta att upptäckas från alla olika vinklar.