Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Alpha Side Table by Anthony Guerrée

Från 29 630 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i valnöt, ek eller ask med en rad olika ytbehandlingar. Bordsskivan i målad HDF finns i ett stort utbud av färger med en matt eller blank finish.
Mått
Small: B63,5 x D61 x H45 cm
Medium: B76 x D63,5 x H50 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Alpha Side Table designat av Anthony Guerrée för De La Espada har en smal siluett och är en hyllning till den ljusaste stjärnan i en stjärnkonstellation. Tillverkat i massivt trä som går att få i olika träslag med en bordsskiva i blankt eller matt lack, designat för att stå i grupp eller självständigt.

Kollektionen av Anthony Guerrée för De La Espada är en modern möbelserie som kännetecknas av dess anpassningsförmåga, funktionalitet och skulpturala stil. En kollektion som berättar en historia där astronomi och geometri möts och som är designad för att förmedla känslor. Precis som med skulpturer, är möblerna tänkta att upptäckas från alla olika vinklar.