Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Stockles Wall Lamp - Polished Chrome Plated Brass

40 200 SEK

Laddar…
Beskrivning

Stockles ingår i en samling unika lampor med fokus på design av både originell och stämningsfull karaktär. Genom att kombinera anmärkningsvärd design och material av hög kvalitet har Tekna skapat iögonfallande armatur. Inspirationen är hämtad från 20-talets Art Deco med sin konstnärliga, geometriska och exklusiva prägel förenat med dagens ideal. Samlingen bjuder in till att uppleva kombinationen av olika materialval och innovativa mönster med vackra accenter.

Specifikation
Material
Polerad krom
Mått
Bredd: 10 cm
Höjd: 57 cm
Specifikationer
Rekommenderad ljuskälla: S14d dimbar mjölkvitt ljusrör 230V 8W
Ljuskälla ingår.
Varumärket

 

Tekna

 

Tekna är ett välrenommerat varumärke inom belysning som erbjuder exklusiva och högkvalitativa armaturer för både inomhus- och utomhusbruk. Med en stark förankring i Belgien har Tekna etablerat sig som en ledande aktör inom design och tillverkning av belysningsprodukter.

Teknas armaturer kännetecknas av deras tidlösa och eleganta design, som kombineras med noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Varje armatur är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer och förfining, vilket resulterar i produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.