N-ST01 Sofa Table - Oak/Marble
N-ST01 Sofa Table - Oak/Marble
< >
N-ST01 Sofa Table - Oak/MarbleN-ST01 Sofa Table - Oak/Marble

N-ST01 Sofa Table - Oak/Marble

Karimoku Case Study
46 600 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
8-12 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Soffbordet N-ST01 är ett elegant spel mellan lätt och tungt. Den solida träbasen varierar i tjocklek och har anpassats efter var den behöver vara som starkast. Konstruktionen är robustas i mitten där elementen möts och tunnast längt ut mot kanten av bordet, vilket skapar ett visuellt lättare uttryck utan att kompromissa med styrkan. Den rundade marmorskivan betonar den underliggande träbasen och förhållandet mallen materialen genom en subtil utskärning som blir en vacker detalj.

Material:
Ek, marmor

Mått:
Ø: 100 cm, H: 33 cm

Om kollektionen
Som en del av ’Kinuta Colection’, ett sammarbete mellan det japanska arkitekthuset Keiji Ashizawa Design och danska Norm Architects, har man skapat en uppsättning specialdesignade möbler med naturen som referens. Ett försök att bjuda in naturen så mycket som möjligt - både genom formspråk såväl som genom materialkompositioner.