Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…
May 20, 2022

Marie Olsson Nylander x HKliving

I den äldsta stadsdelen Termini Imerese på Sicilien, omgiven av  fruktträdgårdar och den historiska staden på den sicilianska kusten nära Palermo hittar vi ett vackert palazzo från sent 1700-tal. Utsidan är bevarad i sitt ursprungliga skick, invändigt renoverad till Marie Olsson Nylanders och Bill Nylanders drömhem. Marie är inredningsstylist, antikälskare och dekoratör med utsökt smak och öga för färg och detaljer. Marie tar oss med in i hennes värld där allt inte behöver vara perfekt och hemmet är högst personligt. 

Svenska och italienska influenser blandas med vackra vintageföremål och handgjord samtida design. Helheten skapar spännande kontraster och mönster, oväntade materialkombinationer och ett öppet sinne för vad som gör ett hus till ett hem. Tillsammans med HKliving har Marie skapat en komplett och modern kollektion där en jordnära syn på design och kärlek till vintage skapar ett helt eget uttryck.

Med fokus på funktionalitet, familjeliv i hemmet och unika föremål som du inte visste att du saknade. Bli överraskad av handmålade mönster, storslagna möbler och djupa färger. De mjuka materialen gör det nästan omöjligt att inte förälska sig i kollektionen.


I detta samarbete tänjer HKliving på sina gränser, med djärva föremål som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Kollektionen består av 15 exklusiva föremål, formgivna av Marie Olsson Nylander tillsammans med HKliving.


Kollektionen säljs exklusivt hos Artilleriet. Produkterna är tillverkade i en begränsad upplaga.

Shop the Collection