Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Bord

Artilleriet erbjuder ett välsorterat utbud av matbord, soffbord och skrivbord. Utforska vår kollektion av moderna och tidlösa bord, en blandning av hyllade designikoner och framitida klassiker av erkända och lovande formgivare. 

Bord har en central funktion i våra hem, det är en plats att umgås, en plats att njuta av en god måltid eller som arbetsyta. Bordet är ofta en naturlig plats att samlas för att tillbringa tid med vänner och nära. Det är en plats där vi delar berättelser, mat och njuter av varandras sällskap. Mindre bord bjuder in till intimare stunder medan stora bord ger utrymme för fullsatta middagar. Inspirerad av denna viktiga roll ser vi värdet av ett hem som håller en livstid med möbler som vi använder och älskar varje dag. Artilleriet erbjuder bord med varierade egenskaper för att passa olika hem och tillfällen. Noggrant utvalda bord utmärker sig genom gediget hantverk eller kreativa former för att tjäna mening och syfte.

Vi är stolta över att presentera design från prestigefyllda möbeltillverkare som De La espada, Etchnicraft, Menu, Hay, Aspund, No Early Birds, Tre Sekel, Ferm Living, Handvärk, &Tradition, SCP, Gubi, Karimoku Case Study, New works, 101 Copenhagen, Mazo, Tom Dixon, Fredericia, Artek, Arflex, Tacchini, Resident, Gervasoni, Vitra, Zeus, Frama, Friends & Founders, PP Møbler, Getama och FDB Møbler