Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Extrasoft Sofa - Silver

155 050 SEK

Laddar…
Beskrivning

Extra Soft Sofa från Italienska Living Divani är en modulsoffa med ett avslappnat utryck och mjuk komfort. Soffan går att konstruera och montera ihop på det sätt som bäst passar varje tillfälle. De olika modulera sammanfogas enkelt med plastfästen under soffan.

Priset avser 6 moduler (3 sittmoduler och 3 ryggmoduler). Ytterligare lösa kuddar 50 x 50 och 50 x 70 kan köpas separat.

Se olika moduler

Specifikation
Material
Stommen är gjord av träfanér med stöd av korsvävda elastiska band. Stoppning i differentierade densitet, polyuretanskum täckt med ett vadderat lager av gåsdun, sydd i separata sektioner (eller på begäran stoppning i polyuretanskum med differentierad densitet och Visco-soft "Xtra-pur", täckt med akrylfiberskikt). Klädsel i Specchio Top Silver (69,95% PU, 25% Polyester, 5% Viskos, 0,05% Aluminum). Modulerna är sammanfogade med hjälp av krokar.
Klädseln har en glänsande spegelyta med oregelbundna chiaroscuro-effekter från tillverkningen, dessa är inte defekter utan snarare egenskaper som förstärker produktens unika karaktär.

Mått
Arrangerad som på bilden
Bredd: 359 cm
Djup: 185
Höjd: 63 cm,
Sitthöjd: 35 cm, Sittdjup: 120-134 cm
Skötselråd
Ej tvättbart tyg. Vid rengöring använd en mjuk bomulls- eller ulltrasa lätt fuktad med vatten. Undvik att använda produkter som innehåller aceton, ammoniak, klor eller lösningsmedel.
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För att beställa den här produkten eller för mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.