Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Classon Sideboard 4 Doors - Black Oiled Walnut - Ochre Gloss

226 280 SEK

Laddar…
Beskrivning

Classon Sideboard är ett vackert skåp designat av Jason Miller för De La Espada. Skåpet har ett modernt formspråk med historiska referenser, inspirerat av Brooklyn brownstones. Polerade bronsdetaljer på handtag och ben kompletterar skåpskroppen vilket resulterar i ett elegant uttryck. Lådorna tillverkade i basswood, ett ljust trä med enastående stabilitet i varierande klimat, vilket säkerställer en smidig funktion. Lådorna är tillverkade genom svanssvanssnickeri och med mjukstängningsmekanism. Skåpet har hål för kabelhantering vilket gör att Classon Sideboard passar i många olika miljöer.

Tillverkat i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Specifikation
Material
Svartoljad valnöt, HDF, polerad brons
Alternativ för trä och färg

Mått
Bredd: 213,5 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 71 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.