Osteria 16 No. 2
430 SEK
Beskrivning
Den nya kokboken från personerna bakom Osteria 16 bjuder på 80 nya, enkla rätter, tillagade med få utsökta råvaror och med omsorg. Recepten är inspirerade av det italienska köket och sträcker sig från antipasti, pasta och risotto till polenta, gröna rätter och desserter. Rätterna är skapade för en avslappnad servering, som man känner igen från Osteria 16, de populära antipasti-restaurangerna, ägda av barndomsvännerna Morten Kaltoft och Emil Alsbo.
Morten Kaltoft är utbildad kock på Era Ora och öppnade 2004 Famo Saxogade. Därefter öppnade han Famo 51 och Famo Metro. Morten har vunnit flera kockpriser. Emil Alsbo är konstnär och har bland annat varit del av konstnärsgruppen Telefon Til Chefen. Emil har sålt verk till Statens Kunstfond och har bland annat ställt ut på Charlottenborg och Tranen. Tillsammans ligger de bakom Osteria 16 Haderslevgade, Spaghetteria, Osteria 16 Pesce och Osteria 16 Ravnsborggade.
Specifikation
- Material
- Mjukt omslag
- Övrigt
- 296 sidor, boken är skriven på danska