Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Casa Cabana

890 SEK

Beskrivning

Casa Cabana är en visuell antologi om heminredning och underhållning från kulttidningen Cabana. Varje exemplar är inbunden i ett av fyra Cabana-tyger skapade i samarbete med Schumacher - Sasha Diamond Ikat, Daria Paisley, Floral Sisal och Saz Paisley.

Denna praktfulla volym av fantastiska fotografier, personliga essäer och italienska recept visar hur man uppnår stilen som gjorts känt i inredningskretsar av den banbrytande tidningen Cabana.

Njut av detaljerna och accenterna som kan förvandla vilket hem som helst till en Cabana-värdig bostad, inklusive dukar, porslin, glas, kuddar med mera, när författaren och Cabana-grundaren Martina Mondadori introducerar oss för hennes kotteri av trendsättare som delar sina hemligheter när det gäller underhållning, livsstil och design. Upptäck Vogues Patrick Kinmonths tankar om att leva på landet, designgalleristen Jamie Creels knep för att skapa en ovanlig dukning och den hyllade kocken Skye McAlpines aptitretande recept på persika och saffranscrostata, när du kliver bakom de glansiga sidorna och fördjupar dig i Cabanas enastående joie de vivre.

Specifikation
Mått
Längd: 31,5 cm
Bredd: 24 cm
Höjd: 3,2 cm
Övrigt
Hårt omslag
320 sidor
engelska