N-DC03 Chair - Oak
N-DC03 Chair - Oak
N-DC03 Chair - Oak
N-DC03 Chair - Oak
< >
N-DC03 Chair - OakN-DC03 Chair - OakN-DC03 Chair - OakN-DC03 Chair - Oak

N-DC03 Chair - Oak

Karimoku Case Study
8 110 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
8-12 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Stolen N-DC03 är en vidareutveckling av matstolen N-DC01, i en enklare variant. Modifiering har gjorts så att stolen är både lättare och mindre, vilket i sin tur gör den mycket flexibel och mångsidig utan att förlora sin karaktär. Det genuina och mjuka trät ger en varm och inbjudande känsla.

Material:
Ek

Mått:
B: 45,5 cm, D: 49 cm, H: 73 cm, SH: 46 cm

Om kollektionen
Som en del av ’Kinuta Colection’, ett sammarbete mellan det japanska arkitekthuset Keiji Ashizawa Design och danska Norm Architects, har man skapat en uppsättning specialdesignade möbler med naturen som referens. Ett försök att bjuda in naturen så mycket som möjligt - både genom formspråk såväl som genom materialkompositioner.

Övrigt:
N-DC03 går att få med klädd sits i olika läder och tyger. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.