Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Double Bed Frame 180 cm

Från 53 610 SEK

Laddar…
Beskrivning

Klädd sängram från Gervasoni, design av Paola Navone. Sängramen Double är tillverkad i massivt trä och har en sänggavel som består av två stoppade, mjuka kuddar. Hela sängen har en avtagbar klädsel med de karakteristiska over-lock sömmarna vi känner igen från Ghost-serien. Justerbart stöd för ribbotten och madrass: 5 - 10 - 15 cm. Lämpar sig för alla typer av ribbottnar. Ben i massiv valnöt.

Specifikation
Mått:
B: 171/191, L: 221cm, H: 120 cm
Övrigt:
Madrass, ribbotten ingår ej. Double bed Frame går att beställa i andra storlekar och med extra förvaringsutrymme. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Gervasoni
Gervasoni, grundat 1882, drivs nu av Giovanni och Michele som tillhör den tredje generationen Gervasoni. Familjeföretaget designar, tillverkar och exporterar inredningslösningar och samarbetar med några av de mest kvalificerade designerna, som Paola Navone, Marco Piva, Michael Sodeau och Jasper Startup. Huvudkontoret och tillverkning är lokaliserad i Pavia di Udine, och Premariacco, Italien, där totalt 84 av Gervasonis egna hantverkare arbetar.