Tasca Chair
Tasca Chair
Tasca Chair
Tasca Chair
< >
Tasca Chair Tasca Chair Tasca Chair Tasca Chair

Tasca Chair

Frama
5 040 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

Leveransstatus: Beställningsvara, Beräknad leveranstid
10-12 veckor
PRODUKTINFORMATION:

Tasca Chair, i ett samarbete mellan designern Pedro Sottomayor och Frama, erbjuder en modern design inspirerad av de traditionella stolarna man ofta finner i små, familjeägda restauranger i Portugal. Tasca är lätt och minimalistisk med en industriell twist. Stolen är tillverkad helt i aluminium och har en distinkt silverfärgad finish. Fyra robusta ben stöder det runda sätet och det böjda ryggstödet ger en behaglig komfort.

Stolen tillverkas individuellt i en av Portugals äldsta metallmöbelfabriker. Tack vare materialets hållbarhet passar stolen både inomhus och utomhus. Förutom att den är lätt och tålig kompletterar aluminium också naturliga material och smälter in i olika miljöer.

Material:
Handborstad aluminium

Mått:
B: 48 cm, D: 40 cm, H: 72 cm