Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Etcetera Footstool – Zink Grey

8 150 SEK

Laddar…
Specifikation
Material:
Organisk bomullsvelour, stål, elastiska band
Ursprung:
Handtillverkad i Sverige.
Mått:
W: 63cm D: 50 cm H: 42 cm
Övrigt:
Avtagbar klädsel
Kunskapen och erfarenheten från originalillverkningen har tagits tillvara under arbetet med produktionen av Etcetera. Tillsammans med hantverkare med erfarenhet av Etcetera hos J.O. Carlsson och Forsbergs i Småland har tillverkningen återupptagits för att möta absolut högsta klass av kvalitet och hållbarhet i produktionen. Tillverkningen av Etcetera vittnar om ett genuint hantverk, en äkta kärlek till möbeln och en unik yrkesskicklighet.

Möbelserien Etcetera består av tre delar: Armchair, Loungechair och Stool, och finns initialt i nio färger av ekologisk SammetsVelour i 100% bomull.

Beskrivning

Etcetera designades 1970 av Jan Ekselius och har sedan dess ofta fått stå som en ikon för 70-talets formgivning. Än idag är efterfrågan på Etcetera stor och serien företräds med jämna mellanrum bland världens främsta auktionshus för design. I ett unikt samarbete mellan Artilleriet och formgivaren Jan Ekselius återupptar Artilleriet nu originalproduktionen av Etcetera. Fotstolen antingen adderar till din totala upplevelse av bekvämlighet tillsammans med fåtöljen eller liggstolen, eller fungerar som en extra sittplats då du har gäster.

Varumärket
Etcetera designades 1970 av Jan Ekselius & är sedan dess en ikon för 70-talets formgivning. Se den karaktäristiskt fåtöljen i ett unikt samarbete med Artilleriet
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer