Classon Bedside Chest
Classon Bedside Chest
Classon Bedside Chest
< >
Classon Bedside Chest Classon Bedside Chest Classon Bedside Chest

Classon Bedside Chest

De La Espada
Från: 47 430 SEK
close

BESTÄLL VIA KUNDSERVICE

Denna produkt finns i flera storlekar och utföranden. Produkten beställs genom vår kundservice. Med en personlig kontakt guidar vi dig till rätt val. Fyll i fälten nedan eller ring 031-711 76 21.


* Obligatoriska

Thank you for contacting customer service!

Please send us the email that was automatically generated for you based on your answers. You can now safely close this window.

PRODUKTINFORMATION:

Nattduksbordet Classon är ett vackert litet skåp designat av Jason Miller för De La Espada. Sängbordet har en modern stil med historiska referenser, inspirerat av den gamla och nya designen som ses i ombyggda Brooklyn brownstones. Polerade bronsdetaljer på handtag och ben kompletterar sängbordet vilket resulterar i ett elegant uttryck. Lådinteriörer är gjorda av svartlind, ett blont virke med enastående stabilitet i varierande klimat, vilket garanterar en smidig funktion. Lådorna är detaljerade med svanssvanssnickeri och en mjukstängningsmekanism.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Mått:
B: 65 cm, D: 43 cm, H: 54 cm

Material:
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och färger.

Alternativ för trä och finish
Alternativ för färg och finish

För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21