Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Belle Reve Sofa System

Från 164 120 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Går att få i amerikansk svart valnöt, amerikansk vit ek eller europeisk ask i olika utföranden och alternativ för klädsel.
Alternativ för trä och finish
Alternativ för klädsel

Mått
Belle Reve är ett flexibelt soffsystem designat för att passa olika behov. Soffan går att få i flera mått.
Moduler
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Belle Reeve är ett modernt och sofistikerat soffsystem designat av Luca Nichetto för De La Espada. De funktionella modulerna har en tidlös karaktär och möjliggör ändligt med kombinationer för att tillgodose olika behov. Soffan är djup och låg med en konstruktion av massivt trä och ben i mässing eller rostfritt stål. Olika arm- och bordsalternativ kombineras med sittmodulerna för att bryta symmetrin i denna mångsidiga soffa, vilket lämnar utrymme för personliga konfigurationer.

Tillverkad i Portugal genom avancerad teknik och hantverk för att skapa unika och meningsfulla föremål av massivt och noggrant utvalt trä. Varje produkt är detaljerad och konstruerad för att hålla livet ut.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer