Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Brigitte Sofa

Från 78 160 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Massiv trästomme i furu och bok. Sits med fjädrar, täckt av skum. Rygg i skum och sadelgjordsväv. Avtagbar tygklädsel med utåtgående eller inåtgående söm. Ingår lösa kuddar i gåsdun och silikonfibrer.
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Birgitte är en tidlös och bekväm soffa med en organisk form. De handbundna sittfjädrarna tillsammans med de lösa ryggkuddarna (3 eller 4 beroende på storlek) gör en soffa med hög komfort. Avtagbar klädsel gör soffan lätt att rengöra och den massiva träramen är stadig och hållbar, vilket gör Birgitte till en soffa att leva med i många år. Finns även med sittmadrass - Odeon Sofa.

Birgitte Sofa tillverkas på beställning och finns i olika utföranden. Soffan går att få med en bredd på 207 till 352 cm (med 5 cm intervall) och med djupet 100, 106 eller 112 cm. Finns även i fler tyger och olika alternativ för söm.