Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Armchair 400 - Tank

Från 52 130 SEK

Specifikation
Mått:
B: 77 cm, H: 65 cm, D: 77 cm
Material:
Ram: Formböjd massiv björklamell
Sits- och ryggversioner: Björkfinér, tygklädsel med sicksack-fjädrar och PU-skum- och polyester-stoppning, Läderklädsel med zig-zag-fjädrar och PU-skum- och polyester-stoppning
Anmärkningsvärt:
Den här produkten är tillverkad i önskad ordning, vi visar bara ett urval av möjligheter. För att beställa denna produkt eller få mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Så lika omfattande som det är bekvämt skapades fåtölj 400 av Alvar Aalto 1936 för en utställning i Milan Triennale, där den snabbt tilldelades ett pris. Stolen är skyldig sitt smeknamn "Tank" till dess distinkta breda och robusta armstöd gjorda av formböjd björklamell och dess robusta klädsel. Den fjädrande utskjutande ramen erbjuder en flexibel och bekväm sits. Armchair 400 är en favorit sedan 1930-talet och är fortfarande enkelt modern och kan stoppas i vilket material som helst.

Varumärket
Artek - Finsk design grundat i Helsingfors 1935. Tidlös klassisk design i hög kvalité. Belysning & möbler i Skandinavisk anda.
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer