Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Marenco Armchair

Från 37 380 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Konstruktion av metall, poppelplywood och björkplywood. Stoppning i formad polyuretan med differentierad densitet. Alla delar är separat stoppade och klädda. Fötter i svartlackad metall. Avtagbar klädsel i Mistral 02 (100% bomullssammet).
Alternativ för klädsel

Mått
Bredd: 121 cm
Djup: 96 cm
Höjd: 70 cm
Sitthöjd: 41 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Marenco Armchair från italienska Arflex, designad av Mario Marenco 1970. Sedan dess har den unika designen och dess breda flexibilitet gjort Marenco till en ikonisk modern möbel. Den inbjudande karaktären med generösa sittkuddar ger fåtöljen ett mjukt och elegant uttryck. Fåtöljen är byggd i en helt unik konstruktion där rygg och armstöd monteras i en metallram – en för sin tid revolutionerande teknik som givit Marenco en helt egen karaktär.

Varumärket
Italienska möbelföretaget Arflex har sedan starten varit känt för sin djärvt fantasifulla sammanslagning av teknik och estetik.
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer