Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Lantern Floor Lamp

Från 117 600 SEK

Beskrivning

Lantern golvlampa från Apparatus med en formgjuten porslinsskärm som flyter längs en rigid mässingskonstruktion. I serien Lantern präglas ljusskenet av det fina räfflade mönstret i porslinsskärmarna som refererar till designen av lyktor genom historien. Det varma ljuset passerar genom en delikat skyddande form.

Apparatus är en New York-baserad interdisciplinär designstudio som utforskar förhållandet mellan belysning, möbler och föremål i interiöra miljöer. Baserat på den modernistiska principen om Gesamtkunstwerk, eller totalt konstverk, presenterar de artikulerade kollektioner där varje föremål blir som en artefakt i en holistisk värld. Apparatus designar varje objekt med en hängivenhet till småskaligt hantverk där handens görande bidrar till objektets eller lampans själ.

Specifikation
Material
Välj mellan finish i Blackened Brass, Aged Brass, Tarnished Silver, Oil-Rubbed Bronze eller tvåtonad. Gjuten räfflad porslinsskärm.
Mått
Diameter: 23 cm
Höjd: 169 cm
Specifikationer
Spänning: 120-240 V
3 x 5W dimbara LED-lampor ingår
300 lumen per glödlampa
2500 K
Lampans livslängd är ca 30 000 timmar
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter ditt val av finish på metall. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.