Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Noma in Kyoto

400 SEK

Beskrivning

Nomas resa till Kyoto började år 2009 när Rene Redzepi blev inbjuden av den berömde japanske kocken Murata-san. Under en tvåveckors intensivkurs ledd av den trestjärniga Michelin-kocken fördjupades han i den japanska matkulturen, vilket ledde till en kärlekshistoria med Japan. Genom åren tog Rene med sig olika team till Japan för inspiration, vilket skapade en stark koppling och deras första popup-restaurang i Tokyo år 2015. Inspirerad av den japanske arkitekten Kengo Kuma under covidpandemin, föreställde sig Rene en popup-restaurang i Kyoto. Efter tre års förberedelser anlände hans team med över hundra medlemmar till Kyoto år 2023 och utforskade varje hörn av Japan, från bergstoppar till Michelin-belönade restauranger.

Specifikation
Material
Pocket
Mått
Bredd: 21 cm
Längd: 27,5 cm
Höjd: 1,5 cm
Övrigt
220 sidor. Boken är skriven på engelska.