Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Marenco Sofa 2018 - 254 cm

Från 58 270 SEK

Laddar…
Specifikation
Material
Konstruktion av metall, poppelplywood och björkplywood. Stoppning i formad polyuretan med differentierad densitet. Alla delar är separat stoppade och klädda. Fötter i svartlackad metall. Avtagbar klädsel i tyg eller läder (gäller ej läderversionen).
Alternativ för klädsel

Mått
Bredd: 254 cm
Djup: 96 cm
Höjd: 70 cm
Sitthöjd: 41 cm
Övrigt
Den här produkten tillverkas på beställning efter dina val. Vi visar här endast ett urval av möjligheter. För mer information, vänligen kontakta oss på info@artilleriet.se eller ring +46 (0) 31-711 76 21.
Beskrivning

Marenco Sofa från italienska Arflex, designad av Mario Marenco 1970. Sedan dess har den unika designen och dess breda flexibilitet gjort Marenco till en ikonisk modern möbel. Den inbjudande karaktären med generösa sittkuddar ger soffan ett mjukt och elegant uttryck. Soffan är byggd i en helt unik konstruktion där rygg och armstöd monteras i en metallram – en för sin tid revolutionerande teknik som givit Marenco en helt egen karaktär.

Varumärket
Italienska möbelföretaget Arflex har sedan starten varit känt för sin djärvt fantasifulla sammanslagning av teknik och estetik.
Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din shoppingupplevelse. Få reda på mer