Hoppa till innehåll

Varukorg

Laddar…

Colonnade No.01

10 000 SEK

Specifikation
Material
100% Nyzeeländsk ull
Mått
100 x 240 cm (ej inräknat fransar)
Fransarna är ca 15 cm långa.
Övrigt
Små variationer i färg och detaljer är resultatet av den handgjorda processen. Viss fällning är normalt för nya mattor och kommer att avta med över tid och genom frekvent dammsugning. För dagligt underhåll, använd dammsugare för att hålla ren från smuts och damm. Vid svårare fläckar rådfråga alltid med en professionell mattvätt.

Mattorna från Cappelen Dimyr är tillverkade i Indien för hand genom traditionella tekniker av skickliga hantverkare, i fabriker certifierade av Good Weave Certification och Care & Fair.
Beskrivning

Colonnade no.01, från Cappelen Dimyr, är en handknuten avlång gångmatta med ett mjukt oregelbundet mönster som skapar ett levande uttryck. Med samma karaktäristiska charm som alla andra mattor från Cappelen Dimyr är den här perfekt för hallen och andra smalare utrymmen. Mattan är tillverkad i naturlig och oblekt ull och har en hög lugg i en mjuk och sval nyans av vit. Dess långa franskant ger en vacker konstnärlig detalj.

Varumärket
Cappelen Dimyr - Mattor designade i Skandinavien, handgjorda i Indien med den traditionella indiska tekniken. Tillverkade i fint oblekt ull.